Puskás és Társa Kft cégbemutató

1995. február 21-én alakult magyar magánvállalkozás, melyet Puskás István alapított. A cég fő tevékenysége mindig a jégkrém és a mirelit áruk forgalmazására terjedt ki. Tevékenységét elsőként Észak Magyarországon volt jelen és a jelenlegi piacvezető jégkrém forgalmazó cég Unilever-Algida termékeinek disztribúcióját látta el koncesszióban Gyöngyösi telephelyről.

A szolgáltatás színvonalának megfelelő biztosítása és folyamatos fejlődés eredményeképpen a tevékenység nagyobb területre terjedt ki, cégünk bővült egy Nyékládházai telephellyel és vonzáskörzetében lévő partnerekkel.

A területfejlődéssel természetesen a foglalkoztatottak száma is jelentősen megnövekedett.

A közel 10 éves forgalmazás után a piacon történt átszervezések miatt cégünk a Nestlé jégrémek forgalmazására váltott 2005-ben.

Az akkori Schöller termékeket forgalmazó Nestlé-Schöller Kft 2005-től Nestlé Ice Cream Hungária Kft néven működött tovább, mely termékek disztribúcióját a már említett 2 telephelyről Észak-kelet Magyarországon látta el.

A Nestlé Ice Cream Hungária Kft 2008-ban kiszervezte tevékenységét, átadta a Nestlé jégkrémek magyarországi disztribúcióját a korábbi partnereiből létrejött Ice Cream Depo Hungária Kft-nek, melynek 25%-os résztulajdonosa a Puskás és Társa Kft.

Új üzleti modellt hoztak létre; a vevők, telephelyek, eszközök, értékesítési stratégia változatlanul hagyása mellett, új vállalatirányítási rendszerben, decentralizált irányítás alatt és rugalmasabb vezetés mellett folyt az értékesítés.

A kiszervezés következményeképpen A Puskás és Társa Kft –Nestlé jégkrém hivatalos forgalmazója - a magyarországi Nestlé jégkrém piac nagyobb mint 60%-át látja el és 2008-ban telephelyeinek száma bővült a siófoki és pécsváradi depókkal és azokhoz tartozó eszközökkel.

Innovatív intézkedésként a siófoki telephelyen lévő 240 eur-palettás hűtőkamra konstrukciós felújítását tűzte ki célul, hogy az elavult technológiájú aggregát egységet az EU szabványoknak és környezetvédelmi előírásoknak eleget tevő technológiával lássa el.

2011- től újabb termékek forgalmazásával bővült a paletta. A Ledó Jégkrémek és fagyaszott zöldségek. És a Szuper Prémium minőségű Mövenpick.

A cégünk vállal bérhűtést, mélyhűtött áruk fuvarozását is.

Szerződési feltételek:

  • megfelelő kóndíciók
  • Hűtőláda és reklámanyag biztosítása
  • kb. 20-23% árrés termékenként
  • slepptúrás értékesítés (heti 1 szállítás)
  • smegfelelő válaszék tartása